Siirry sisältöön

Tuuli Vuorinen-Oras

Taiteilijan kuva

Tuuli toimii Artcon kantavana voimana ja Kuukulkurit ry:n varapuheen­johtajana. Tuuli on valokuvataiteilija ja ammatillinen opettaja. Hän on työskennellyt useissa taideprojekteissa ja osallistunut valokuvillaan, videoillaan ja kuvainstallaatioillaan sekä yksityis- että yhteis­näyttelyihin säännöllisesti vuodesta 2000 alkaen. Tuuli on kolmen pojan äiti ja hän asuu ja työskentelee Helsingissä.

Tuulin kuvamaailman aiheet vaihtelevat luonnon ja urbaanin yksityiskohdista erilaisiin maisemiin tai betoniseinien kirjaviin, rosoisiin pintoihin, joista jokaisesta löytyy jokin ihmisen tai luonnonvoiman jättämä jälki – kosketus. Kokeilullisuus ja myymättömän taulun tuunaus ovat osa taiteilijan ajattelua kestävästä kehityksestä taiteen tekemisessä. Sama taulu muuttuu ajan myötä syntyen jälleen uudeksi ja eheämmäksi kokonaisuudeksi.

Valokuvataiteen ohella Tuuli opettaa, konsultoi ja tekee freelance-töitä graafisen viestinnän ja verkkografiikan parissa. Käsillä tekemisen ilosta ja esteettisen nautinnon himosta hän myös kokkaa vapaa-ajallaan sekä zumbaa, sauvakävelee ja käy kuntosalilla. Mökkielämä järvenrantamaisemassa sekä luonnon hiljaisuus toimivat suurena inspiraation lähteenä taiteen tekemisessä.

Linkit ja yhteystiedot

tuuli.vuorinen[at]gmail.com
+358 50 599 7962
Huom. Korvaa [at] @-merkillä.