Siirry sisältöön

Keanne van de Kreeke

Taiteilijan kuva

Keanne on Suomessa asuva hollantilainen kuvataiteilija/kuvittaja, yksi Kuukulkurit ry:n perustajajäsenistä. Keanne on asunut Suomessa jo 15 vuotta. Hänen kotinsa sijaitsee Hirsjärvellä, pienellä varsinais-suomalaisella paikkakunnalla, missä hän asuu yhdessä miehensä ja kolmen lapsensa kanssa. Keannen työhuone on keskellä metsäistä luontoa, josta hän ammentaa inspiraatiota työhönsä.

Keanne on ollut mukana monissa yhteisöllisissä projekteissa mm. päiväkodeissa, kouluissa ja vanhainkodeissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Hän on kuvittanut mm. Salon kirjastoauton, joka sijoittui toiseksi Suomen Kirjastoautoryhmän Kirjastoautopäivillä vuonna 2013. Keanne on tehnyt myös seinämaalauksia mm. päiväkodeille ja vanhainkodeille. Hänen korttisarjojaan on myynnissä netissä ja eri myyntipaikoissa Suomessa.

Lisäksi Keanne tekee julisteita sekä kuvittaa lastenkirjoja, joita on julkaisu sekä Suomessa että Belgiassa. Hän tekee myös tilaustöitä eri kustantajille ja yrityksille. Keannen tavoitteena on, että hänen Keanne • illustration -tuotteensa tulevat tutuiksi ihmisille ja tuovat heille iloa arkeen. Hänen teoksensa ovat lähellä ihmistä ja luontoa sekä täynnä mielikuvitusta, iloa, väriä ja pieniä yksityiskohtia.

Linkit ja yhteystiedot

keanne_mei[at]yahoo.com
+358 50 342 3971
Huom. Korvaa [at] @-merkillä.