Maisa Kivi

Taiteilijan kuva

Maisa asuu ja työskentelee Saarijärvellä. Pitkän opettajauransa lisäksi hän perusti aikoinaan Laaja-Art-taidetalon Äänekoskelle ja vastasi sen näyttely- ja kulttuuritapahtumista kymmenen vuoden ajan. Samoina vuosina syntyi mm. Viiva la tanssi -video yhteistyössä Tanssiteatteri Auracon Päivi Auran kanssa. Videolla tanssijan liikesarjat siirtyvät nopeina sivellinpiirroksina pitkälle pahville.

Maisa maalaa mielellään ihmistä – myös ns. sielunkuvia – öljy- ja akryyliväreillä kankaalle sekä tekee akvarelleja. Espanjassa hän opiskeli cuerda seca -tekniikan savelle. Romaninaisista, körteistä ja tulisen flamencon tanssijoista Maisa tavoittaa saman mustan värin ekspressiivisen voiman.

Residenssijaksot Prahassa, Berliinissä, Pariisissa, Barcelonassa ja Arenys de Marissa ovat kartuttaneet taiteen tuntemusta ja innoittaneet aina uudistuvaan taiteelliseen työskentelyyn.

Artcon lisäksi Maisa Kivi kuuluu Jyväskylän taiteilijaseuraan, Saarijärven taiteilijaseura Sienaan ja Äänekosken taiteilijaseuraan, jonka puheenjohtajana hän on myös toiminut. Vuosittain Maisa on ollut mukana em. seurojen vuosinäyttelyissä, aluenäyttelyissä ja valtakunnallisissa näyttelyissä. Omia näyttelyitä on ollut mm. Saarijärven museossa 2010 ja Seinäjoen taidehallissa 2013–2014.

Yhteystiedot

maisa.kivi[at]gmail.com
+358 40 581 9887
Huom. Korvaa [at] @-merkillä.